Linjeforeninga Naturforvalterlaget

Linjeforeninga Naturforvalterlaget

Årsmøte

AktiviteterOpprettet av NF-laget ti., november 25, 2014 10:40:32
Minner om ekstraordinært årsmøte på S121 onsdag 26.nov kl12.15 (sørhellinga) Innkallelse med saksliste skal ha kommet på webmail. De som evt ikke har fått, kan kontakte meg på mail Naturforvalterlaget@gmail.com

Vell Møtt

Mvh
Styret

Juleverksted

AktiviteterOpprettet av NF-laget lø., november 22, 2014 12:21:10
DETTE ER ET ALKOHOLFRITT ARRANGEMENT! :D :D

Naturforvalterlaget inviterer til juleverksted.

Nå er det ikke lenge til jul (og skolefri!!!), så dette er en gyllen mulighet til å få litt julestemning før eksamenslesingen tar helt overhånd.
Ta med deg en venn eller tre (og gjerne noe papir/kongler/saks/lim/lav etc.) og lag noe morsom julepynt med oss.
Vi serverer risengrynsgrøt, gløgg og pepperkaker, og spiller selvfølgelig julemusikk og brenner kongerøkelse (ingen komplett julestemning uten!)

Det blir såklart mandel i grøten (og marsipangris som premie)! I tillegg blir det premie for beste julepynt laget iløpet av kvelden.

For at vi skal kunne beregne ca. mengde med grøt og gløgg (og hvor mange doruller vi skal samle) er det supert om du sender oss en mail. For de som har facebook, trykk "skal".

Vi gleder oss masse!!!

NB!! Det er ikke noe krav om at du må ta meg deg/kjøpe inn ting til å bruke på juleverkstedet. Vi har kjøpt inn masse rart, men hvis du har noe liggende, eller har en saks/limstift etc. liggende, så er det bare å ta med.

Bålpils

AktiviteterOpprettet av NF-laget to., august 28, 2014 11:41:36
English bellow.

Velkommen til bålpils med NF-laget!
Vi samles rundt bålet på Frydenhaug, liten oppvamring til Uka i Ås!

Ta med deg noe å spise, måtte det være grillmat, marshmallows eller kveldsmaten, noe å drikke på, varme klær og masse godt humør.

Dette blir en kveld full av godstemning og kos! :D

Welcome to Bålpils (directly translated Bonfire-beer) with NF-laget!

Bring something to eat, be it hot dogs, marshmallows or sandwiches, something to drink, warm clothes and your awesome self.Dus Fest

AktiviteterOpprettet av NF-laget to., august 28, 2014 10:53:52
English below!

Hemulen og Naturforvalterlaget inviterer i år til felles dusfest for alle våre medlemmer!

Nye medlemmer i begge foreninger skal innlemmes på ekte Ås-vis, og gå fra "De" til "du". Dusfest er et tradisjonsrikt arrangement i både NF-laget og Hemulen, og det blir gjennomført årlig. For Hemulens del er dette et arrangement som har vært holdt jevnlig, med røtter helt tilbake til krigens dager.

Iløpet av kvelden vil det bli avholdt rebusløp, bålgrilling (gratis mat!) og høytidelige opptaksseremonier.

Hemulen and NF-laget invites you to our shared Dus-fest!

New members of both fraternities shall be incorporated through traditional seremonies, with roots that goes as far back as the second world war!.

There will be free food and we promise you that this event is something you won't forget!

Jegerprøvekurs

AktiviteterOpprettet av NF-laget fr., august 22, 2014 12:10:36

Praktiske opplysninger til Jegerprøvekurset 2014 - Ås JFF

Betaling, kurspris:

Studenter: Kr 1.520,- + eksamensgebyr kr 280,- = kr 1.800.-

Beløpet (kurspris + eksamensgebyr) betales innen 15. september til:

Ås JFF v/ Egil Prestløkken, Søråsv. 16B, 1430 Ås, Bankkonto 1654 63 20018.

Kvittering for betalt kurs vises senest 18. september (nettbankutskrift / vanlig kvittering)

Medlemmer viser også at medlemskap er betalt (medlemskort med kvittering)

Ås JFF overfører de innbetalte eksamensgebyrene til Jegerregisteret.

Medlemskap i Ås JFF:

Det er ønskelig fra NJFF at innmelding skjer kollektivt for å unngå ukjente innbetalinger. Hvis ikke husk dette: Velg medlemskategori på den ferdigtrykte giroen, og husk å skrive på navn og adresse. Glemmer du det, får du intet tidsskrift, og kan ikke bli registrert verken i NJFF eller Ås JFF. Ved bruk av nettbank, husk å oppgi følgende: Ås JFF, medlemskategori og ev. annet medlemskap i NJFF, samt ververs medlemsnummer og navn.

Medlemskap i Ås JFF ( med tidsskriftet Jakt og Fiske ) koster i 2014 kr 624- for voksne og

kr 264.- for ungdom (t.o.m. fylte 25 år).

Kursgjennomføring og pensum:

Obligatoriske samlinger må følges (samlingene 1,2, 7 og 9 pluss utedagen (samling 3 og 6)). Ved sykdom eller andre forfall må disse tas annet sted. Fravær mot legeattest/ sykemelding på samling 7 eller 9 kan godtas mot at arbeidsbok for oppgaven dokumenterer gjennomføring.

Merk at samlingsnummer kan variere, sjekk derfor rett emne ved bruk av arbeidsbok eller gjennomføring på annet kurssted. Arbeidsbok kan lastes ned fra Studieforbundet Natur og Miljø, som også har oversikt over planlagte og pågående kurs andre steder ( www.naturogmiljo.no) Arbeidsbok: www.naturogmiljo.no/studieplaner/nr/5101.htm

Pensum dekkes av Jegerprøven(NJFF), 1. utgave fra 2010 er den mest oppdaterte (veil. pris 398 kr) Alt. kan ”Den nye Jegerprøveboka, 1.utgave 2010” leses. De frivillige samlingene 4, 5 og 8 kan tas på hjemmesiden til NJFF (http://www.njff.no) De som møter på de frivillige kurskveldene, kan med fordel også prøve seg på nettet.

Ålerudmyra skytebane

Ligger i Kroer i Ås, kjør mot Hobøl forbi Kroer kirke. Ca 8 km etter avkjøring fra rv 152 i rundkjøringa øst for Ås sentrum, er skytebanen skiltet i bakken ned mot kommunegrensa til Hobøl. GPS-koordinatene til banen: N 59 36,546, E 10 52,350.

De som er under 18 år må ta med underskrevet samtykke fra foreldre/ foresatt om deltakelse i skyteøvelser.

Eksamen

Elektronisk eksamen holdes på Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap. Kommunen har ansvar for eksamen. Ås JFF bistår ved gjennomføringen ved behov.

50 spørsmål skal besvares i løpet av 50 minutter. 3 alternative svar er oppgitt for hvert spørsmål, men bare ett er riktig. Man må ha minst 40 rette svar for å bestå. De som ikke består, kan gå opp til en ny prøve som arrangeres senere uten ekstra gebyr.

Kontakt: Arrangementssjef på Samfunnet, Marie Hammer Håversen. E-mail: arrangement@samfunnetiaas.no.

Neste »